Españolas de Ultramar en la historia y en la literatura

Españolas de Ultramar en la historia y en la literatura
By:Juan Francisco Maura King
Published on 2011-11-28 by Universitat de València


No existeix en la història universal cap poble que haja tingut una expansió territorial i marítima tan àmplia i primerenca com l'ibèric. Paraula i sang es van mesclar per a donar naixement a un rosari de nacions que senten i s'expressen de la mateixa manera que els habitants de l'antiga Hispània. Nacions que han donat naixement a les més belles manifestacions artístiques i literàries, fins i tot als països més petits de Centre Amèrica. La presència ultramarina ibèrica hauria estat efímera i superficial sense la presència de la dona, transmissora en primer grau de la cultura. Dones aventureres, guerreres, casades, solteres, van arribar a tots els racons i els seus fets van ser tan rellevants com els dels homes. Malgrat, les seues accions i les seues veus han quedat silenciades fins al present. Fa més de quatre-cents anys, des de el Concili de Trento, que la història oficial, la història «canònica», no s'escriu en espanyol.

This Book was ranked at 3 by Google Books for keyword The Conquest of New Spain.

Book ID of Españolas de Ultramar en la historia y en la literatura's Books is fI-Pdi3UggwC, Book which was written byJuan Francisco Maura Kinghave ETAG "ITe4cLZkNN4"

Book which was published by Universitat de València since 2011-11-28 have ISBNs, ISBN 13 Code is 9788437062570 and ISBN 10 Code is 8437062578

Reading Mode in Text Status is false and Reading Mode in Image Status is true

Book which have "298 Pages" is Printed at BOOK under CategorySocial Science

This Book was rated by Raters and have average rate at ""

This eBook Maturity (Adult Book) status is NOT_MATURE

Book was written in ca

eBook Version Availability Status at PDF is true and in ePub is false

Book Preview


Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Promo Terbaru Dari Kami:

0 Response to "Españolas de Ultramar en la historia y en la literatura"

Post a Comment